Estem molt contentes!! La jornada de portes obertes de La Kosturica ha estat, des del punt de vista propi, un èxit. La resposta a la crida –en pocs dies ja teníem 70 inscrites– ja ens va sorprendre i les activitats del dia van sortir molt bé.

Tothom que va venir assegura haver-ho passat pipa, tant per la vista a Can Marquès, el camp i les activitats, com pel fantàstic dinar que va fer el Miki.

A més de fer uns calerons, des de l’organització valorem:

– L’impacte positiu que ha tingut el dia en l’ànim de l’equip de La Kosturica. Ens heu carregat les piles.

– Haver mostrat a la gent com  fer un arròs deliciós amb verdures poc conegudes que sovint hi ha a la nostra cistella ecològica: apirave, remolatxa, flor de carbassó, fonoll, ocra…

– El contactes entre els assistents. Per exemple, vam comptar amb diverses artistes interessades en donar veu a l’agricultura, l’agroecologia, l’àmbit rural i l’artesania.

– També vam conèixer dos projectes que fan experiències de turisme sostenible i original amb els que podríem fer coses en un futur:  Quokka Experience i Barcelona Plan-it

– La col·laboració de Miquel Farin, el cuiner de la jornada. Nosaltres esperem continuar fent coses amb ell, i si mai necessiteu un cuiner per a un “esdeveniment”, us el recomanem!

Moltes gràcies a totes les col·laborador@s que ens heu ajudat a que la jornada fos rodona!